ΑρχικήΕταιρείαΙστορικό

Ιστορικό

Η εταιρεία ΚΑΦΦΕ ιδρύθηκε το 1982 από τους αδερφούς Αναστάσιο και Ευθύμιο Καφφέ αρχικά με έδρα τη Λάρισα. Το 1985 άρχισε να λειτουργεί το κατάστημα της Αθήνας. Το 1996 η νομική μορφή της εταιρείας έγινε Α.Ε. με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, το 1999 έγιναν δύο ανώνυμες εταιρείες μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, η εταιρεία ΚΑΦΦΕ Α.Ε.-ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ με έδρα την Αθήνα προχώρησε δυναμικά, επένδυσε σε εξοπλισμό και τεχνολογία και εκτός από εμπορική έχει και παραγωγική δραστηριότητα. Σχεδιάζει και κατασκευάζει σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Φυγοκεντρικούς Απορροφητήρες για επαγγελματικές εστίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και Απορροφητήρες ειδικών απαιτήσεων. Επίσης διαθέτει όλα τα εξαρτήματα και υλικά εγκατάστασης συστημάτων εξαερισμού-κλιματισμού.

Επιπλέον, η εταιρεία - ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών - έχει διευρύνει τις δραστηριότητές της και σε άλλα είδη όπως Μηχανήματα Καθαρισμού Αέρα, Εξοικονόμησης ενέργειας, Εναλλακτικής Θέρμανσης, Αφύγρανση/Ύγρανση, Μηχανήματα δροσισμού, Επαγγελματική ψύξη, Ρύθμιση/Αυτοματισμοί, Αεραγωγοί μεταλλικοί και εύκαμπτοι, Φίλτρα αέρα, Μονωτικά υλικά, Στόμια/αεροβαλβίδες και μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων εγκατάστασης συστημάτων εξαερισμού/κλιματισμού.  Η ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας εμπλουτίζεται διαρκώς απαντώντας στις ανάγκες της αγοράς. Ο γνώμονας της εταιρείας για κάθε εισαγωγή νέων προϊόντων παραμένει πάντα η εμμονή σε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έτσι, οι πελάτες της είναι πάντα βέβαιοι ότι προμηθεύονται μόνο επιλεγμένα αξιόπιστα προϊόντα με καινοτόμα χαρακτηριστικά με τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η εταιρεία έχει και δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο σε Βαλκανικές χώρες, στη Ρουμανία, στο Ισραήλ, στην Ιορδανία κ.ά.

Επίσης, διαθέτει  θυγατρική εταιρεία στην Αλβανία και στη Σερβία.

Σήμερα, απασχολεί 35 άτομα.  

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.