ΑρχικήΝέα

Νέα

CLIMATHERM ENERGY 2024

CLIMATHERM ENERGY 2024Δείτε το βίντεο από την συμμετοχή μας στην έκθεση

Περισσότερα >

RESPIRO - ECOAIR

RESPIRO - ECOAIRΣας παρουσιάζουμε κάποια από τα εκθέματά μας στην Aquatherm 2019, την σειρά Respiro και την σειρά Ecoair. To RESPIRO είναι ένας εναλλάκτης θερμότητας δωματίου για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, υψηλής αισθητικής που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε χώρο. Ο ανεμιστήρας ECOAIR DESIGN ECOWATT είναι το αποτέλεσμα της χρήσης της τεχνολογίας στην υπηρεσία της άνεσης : Αθόρυβος, Εξοικονόμηση, Υψηλής Aισθητικής.

Περισσότερα >

Κοπή Πίτας 2019 της Καφφε αε

Κοπή Πίτας 2019 της Καφφε αεΤην Τρίτη 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Καφφε αε στην ταβέρνα «Τα πεύκα» στο Μαρούσι, όπου παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη της εταιρείας από όλα τα τμήματα. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μαρίνα Καφφέ έκοψε την πίτα, ευχήθηκε υγεία και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες και φίλους που βρέθηκαν εκεί. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, φίλοι και στελέχη της εταιρείας αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Περισσότερα >

AQUATHERM 2019

AQUATHERM 2019'Aλλη μια έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα στο 2019. Ευχαριστούμε θερμά όσους πελάτες και φίλους μας στήριξαν αλλά και τη διοργάνωση.

Περισσότερα >

AQUATHERM 2018

AQUATHERM 2018'Aλλη μια έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όσους πελάτες και φίλους μας στήριξαν αλλά και τη διοργάνωση.

Περισσότερα >

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου DIN EN ISO 9001:2015 & 14001:2015 αλλά και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007.

Περισσότερα >

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.