ΑρχικήΕταιρείαΑντιπροσωπείες

Αντιπροσωπείες

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά:

Τον Ισπανικό οίκο SOLER & PALAU-VENTILATION GROUP, ο οποίος κατασκευάζει πάνω από χίλιους τύπους εξαεριστήρων και είναι ο πρώτος σε πωλήσεις στον τομέα του εξαερισμού στην Ευρώπη.

Την Ισπανική εταιρεία EMC , του ομίλου Soler & Palau-Ventilation Group, που κατασκευάζει ανεμιστήρες εξωτερικού ρότορα για τον κατασκευαστικο τομέα (ΟΕΜ).

Τον ιταλικό οίκο FERRARI VENTIALTORI INDUSTRIALI SPA ο οποίος είναι μέλος του ομίλου Soler & Palau-Ventilation Group καθώς κατασκευάζει ανεμιστήρες για βιομηχανική χρήση. 

Την Ολλανδική εταιρεία PLYMOVENT BV ειδικευμένη στην κατασκευή βραχιώνων απαγωγής αερίων.

Την Ολλανδική εταιρεία EUROMATE BV ειδικευμένη στην κατασκευή βιομηχανικών ηλεκτροστατικών φίλτρων και μηχανημάτων καθαρισμού αέρα με πολλαπλά φίλτρα. 

Τον Βουλγάρικο οίκο TANGRA που κατασκευάζει Εναλλάκτες Αέρα και Μονάδες Διαχείρισης Αέρα.
Τον Ολλανδικό οίκο AIRCONNECTIONS που κατασκευάζει εύκαμπτους αεραγωγούς και εξαρτήματα εξαερισμού. Η εταιρεία AIRCONNECTIONS είναι μέλος της  Αμερικάνικης εταιρείας ATCO Rubber Products, Inc που είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής των εύκαμπτων αγωγών που χρησιμοποιούνται για τον εξαερισμό και τον κλιματισμό.
Τον Γαλλικό Οίκο  S.E.A.T. . που παράγει εξαεριστήρες από πολυπροπυλαίνιο ειδικού τύπου και απαιτήσεων.
 Τον Ιταλικό Οίκο FRAL, που παράγει αφυγραντές οικιακού αλλά και βιομηχανικού τύπου.
Τις Ιταλικές εταιρείες  EUROMOTORS, FIRκαι ROSATI  που κατασκευάζουν εξαρτήματα για επαγγελματική ψύξη και κλιματισμό.
Την Γερμανική εταιρεία REMKO που ανήκει στις προεξέχουσες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για τον κλιματισμό και τα συστήματα θέρμανσης με αέρα για όλα τα είδη καυσίμων.
Την Γερμανική εταιρεία   HYGROMATIK που παράγει προιόντα ύγρανσης.
Την Ιταλική εταιρεία VECAM, που παράγει γρίλιες αερισμού πλαστικές και μεταλλικές σε κάθε τύπο και διάσταση. Ακόμα, παράγει εξαρτήματα τοποθέτησης κλιματισμού.
Την Ιταλική εταιρεία FILCAR που ειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων απαγωγής καυσαερίων.
Την Αμερικάνικη εταιρεία MALCO που διαθέτει εργαλεία χειρός για τεχνίτες που ασχολούνται με λαμαρινοκατασκευές.

 Συνεργάζεται επίσης με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες κατασκευαστές.

                                                                     ΠΑΡΑΓΩΓΗ 

Η εταιρεία ΚΑΦΦΕ Α.Ε. - ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ παράγει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και με τα πλέον σύγχρονα μέσα, φυγοκεντρικούς απορροφητήρες μονής αναρρόφησης υψηλής απόδοσης και ανταγωνιστικών τιμών.
Επίσης, παράγει εξαεριστήρες τζακιών που δίνουν λύση σε προβληματικά τζάκια.
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει όλα τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για κάθε εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού καθώς και στόμια όλων των τύπων και διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας.

 

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.