ΑρχικήΕταιρεία

Εταιρεία

Παρουσίαση

ΠαρουσίασηΗ εταιρεία ΚΑΦΦΕ ΑΕ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ είναι η πρώτη εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο, που επικεντρώθηκε με συνέπεια αποκλειστικά και μόνο στον Εξαερισμό.  Είναι η εταιρεία με την πλουσιότερη γκάμα μηχανημάτων και εξαρτημάτων εξαερισμού.

Περισσότερα >

Ιστορικό

ΙστορικόΗ εταιρεία ΚΑΦΦΕ ιδρύθηκε το 1982 από τους αδερφούς Αναστάσιο και Ευθύμιο Καφφέ αρχικά με έδρα τη Λάρισα. Το 1985 άρχισε να λειτουργεί το κατάστημα της Αθήνας. Το 1996 η νομική μορφή της εταιρείας έγινε Α.Ε. με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, το 1999 έγιναν δύο ανώνυμες εταιρείες μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα >

Αντιπροσωπείες

ΑντιπροσωπείεςΗ εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σημαντικούς διεθνείς και Ελληνικούς οίκους.

Περισσότερα >

Πιστοποιήσεις

ΠιστοποιήσειςΗ εταιρεία έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις κατά ISO και δηλώνει ότι τα προϊόντα της συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Χαμηλής Τάσης 73/23/EEC και ότι έχουν κατασκευασθεί σύμφωνα με τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Περισσότερα >

Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξυπηρέτηση ΠελατώνΗ εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι πάντα διαθέσιμο να σας συμβουλέψει με ασφάλεια για τη σωστή επιλογή μηχανημάτων.

Περισσότερα >

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Χρήσιμοι ΣύνδεσμοιΔιαβάστε παρακάτω χρήσιμους συνδέσμους.

Περισσότερα >

Video gallery

Video galleryΔείτε παρακάτω την video gallery.

Περισσότερα >

Ισολογισμοί

ΙσολογισμοίΟι ισολογισμοί της εταιρίας.

Περισσότερα >

Εργα

ΕργαΠεριηγηθείτε σε διάφορα μεγάλα έργα που έχουμε συμμετάσχει ενεργά.

Περισσότερα >

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.