ΑρχικήΕταιρείαΕξυπηρέτηση Πελατών

Εξυπηρέτηση Πελατών

 ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

 ΑΠΟΘΗΚΗ 

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, που είναι πάντα διαθέσιμο να σας συμβουλέψει με ασφάλεια για τη σωστή επιλογή μηχανημάτων.

Διατίθεται μεγάλη παρακαταθήκη προϊόντων στις ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας έκτασης πάνω από 5.000m2 για να μπορείτε πάντα να βρίσκετε αυτό που θέλετε τη στιγμή που το θέλετε.

 ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ταχύτατες παραδόσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εντός Αττικής και σε πρακτορεία μεταφορών για όλη την Ελλάδα μέσα σε 24-48 ώρες.

Εντός της εταιρείας λειτουργεί τμήμα ελέγχου και service και διατίθεται μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών. Η εταιρεία δεν χρεώνει εργασία, αλλά μόνο τα ανταλλακτικά του προϊόντος, όταν αυτά δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ

Η εταιρεία δεν διαθέτει συνεργεία εγκατάστασης-τοποθέτησης. Έτσι δεν γίνεται ανταγωνιστής των πελατών της, αλλά υποστηρικτής τους.

Η εταιρεία διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες της εφαρμόζοντας φιλικούς όρους πληρωμής. Διαθέτει εξελιγμένο λογισμικό παρακολούθησης υπολοίπων πελατών και ενημερώνει τους πελάτες της για το τρέχον υπόλοιπό τους σε τακτά διαστήματα.

 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε κάθε νέα συνεργασία και βοηθάει με κάθε τρόπο, κάθε νέο επαγγελματία, που  επιθυμεί  να ασχοληθεί με τον Εξαερισμό και προιόντα διαμόρφωσης κλιματος χαμηλής κατανάλωσης. Διατίθενται stand προβολής εμπορευμάτων και έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Η εταιρεία ερευνά συνεχώς και διευρύνει την γκάμα της με Νέα Προϊόντα. Παρακολουθεί διαρκώς τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο και πάντα έχει κάτι νέο να προτείνει στους συνεργάτες της, που με αυτόν τον τρόπο τους βοηθάει να εμπλουτίσουν κι εκείνοι την γκάμα των προιόντων τους.

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.