ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ. <<< Οι πρωτόγνωρες αυξήσεις των πρώτων υλών, αλλά και της εκτόξευσης του κόστους μεταφορών, μάς ωθεί σε διαρκείς αλλαγές τιμών των προϊόντων μας. Για οποιαδήποτε ζήτηση, ΠΑΝΤΑ να επικοινωνείτε με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρίας μας. >>>

Εξερευνήστε την ΚΑΦΦΕ Α.Ε.

Η εταιρεία ΚΑΦΦΕ ΑΕ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ασχολείται αποκλειστικά με τον Εξαερισμό και την Διαχείριση Αέρα πάνω από 35 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους, έχει πιστοποιηθεί κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007 και τα προϊόντα της συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE.

Στον τομέα του Εξαερισμού η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό οίκο μηχανημάτων εξαερισμού Soler & Palau-Ventilation Group Ισπανίας που παράγει πάνω από 3000 τύπους εξαεριστήρων. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία - ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής - επένδυσε στη διεύρυνση των κατηγοριών της συμπεριλαμβάνοντας τους Εναλλάκτες Αέρα (HRU) και τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (ΚΚΜ) αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Οίκων.

Στον τομέα του Καθαρισμού Αέρα η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους κατασκευαστικούς οίκους EUROMATE & PLYMOVENT Ολλανδίας. Επίσης, η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου TEHNOEXPORT Σερβίας με εύκαμπτους αεραγωγούς και εξαρτήματα εγκατάστασης κλιματισμού-εξαερισμού.

 

 Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

 

D-U-N-S Registered

Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς Πιστοποιητικού D-U-N-S Registered (Data Universal Numbering System), που την εντάσσει στην παγκόσμια λίστα δεδομένων της D&B με εταιρείες κύρους που προέρχονται από 220 χώρες.